Locatie

Laatste actualiteiten

SCHIPHOL - Bestuurders van elektrische auto’s kunnen sinds kort ook hun voertuigen... lees meer

Schiphol Smart Parking promotiecode 2014. Schiphol heeft regelmatig kortingsacties maar hier bestaan geen... lees meer

Elektrisch parkeren en 50 eco taxi's bij Schiphol

Naast dat je bij Schiphol Smart Parking je elektrische auto kan opladen heeft Schiphol eind 2014 zo'n 50 nieuwe Tesla's als taxi's in gebruik genomen. Volgens Schiphol zelf is dat een wereldrecord, aangezien er nergens ter wereld zoveel elektrische taxi's rijden als op Schiphol. Aan het eind van dit jaar moeten er totaal 100 Tesla's klaar staan om passagiers mee te vervoeren. Het is de bedoeling dat binnenkort ongeveer de helft van alle taxiritten door de Tesla-taxi's worden gereden. Deze elektrische taxi's bij Schiphol zijn een perfecte manier om duurzaamheid vorm te geven.

Het transport op Schiphol wordt steeds... lees meer

raga | 13-04-2015 18:04

Schiphol biedt oplaadpunt voor elektrische auto

Elektrisch Laden bij Schiphol Parking

SCHIPHOL - Bestuurders van elektrische auto’s kunnen sinds kort ook hun voertuigen opladen op de parkeerplaatsen van luchthaven Schiphol. De Amsterdamse luchthaven heeft op verschillende parkeerplaatsen oplaadpunten aangelegd om tegemoet te komen aan de groeiende groep gebruikers van elektrische auto’s. Schiphol Parking heeft deze laadpunten beschikbaar gesteld als onderdeel van het programma ‘Duurzame mobiliteit’, dat onder andere de uitstoot van CO2 wil reduceren. Het opladen is een nieuwe service en er worden tot op dit moment nog geen extra kosten berekend. De parkeerplaatsen met oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn: 

Rik | 23-02-2015 11:23

Zelf parkerende auto's, nooit meer stress

Zelf parkerende auto's kunnen je helpen om perfect je auto in te parkeren, zonder dat er schade veroorzaakt wordt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voordat je het weet heb je bijvoorbeeld een paaltje of stoeprand geraakt. Deze zelf parkerende auto's zijn al een tijdje op de markt en kunnen je optimaal van dienst zijn. Maar hoe werken deze auto's en heb je nog wel zelf de controle tijdens het parkeren van de auto?

Hoe werken zelf parkerende auto's?

Zelf parkerende auto's zijn voorzien van sensoren in de voor- en achterbumper. Daarmee wordt de afstand van de auto tot de stoep en andere geparkeerde auto's gemeten. De draaicirkel wordt berekend door de... lees meer

Nick | 09-10-2014 15:46

Schiphol promotiecode Smartparking P3 2014

Schiphol Smart Parking promotiecode 2014. Schiphol heeft regelmatig kortingsacties maar hier bestaan geen promotiecodes voor. Andere websites geven aan dat zij promotiecodes hebben maar dit is niet mogelijk. De verschillende aanbiedingen kunnen via de normale weg bij Schiphol worden geboekt. Regelmatig controleren wij of er kortingsacties voor Schiphol P3 zijn, hierdoor wordt het nog voordeliger om te parkeren bij de eigen parkeerplaats van Schiphol.

... lees meer

raga | 03-06-2014 16:14

Speciale parkeerplaatsen voor vrouwen

eigen parkeerplaats voor vrouwen

Sinds kort worden vrouwen die hun auto in Seoel willen parkeren, behoorlijk in de watten gelegd. In de parkeergarages van de Zuid-Koreaanse hoofdstad is namelijk een aantal extra grote parkeervakken voor dames aangelegd. Blijkbaar rijden de vrouwen daar dus niet in een Mini, een Fiatje 500 of een schattige Smart, maar karren ze rond in grote bolides. Met die grote wagens veroorzaken ze misschien wel eens schade aan andere geparkeerde auto's. Want vrouwen hebben immers de naam dat ze minder goed kunnen inparkeren dan mannen... Maar, alle gekheid op een stokje, in de drukke hoofdstad van Zuid-Korea willen ze het de dames gewoon gemakkelijk maken. Zo zijn de comfortabele vrouwen-vakken... lees meer

raga | 29-05-2014 19:29

Bekijk Eindhoven Airport Google Indoor Streetview

Eindhoven Airport

Sinds kort hoef je niet meer naar Eindhoven toe om een kijkje te nemen in de terminal van Eindhoven Airport. Het vliegveld is opgenomen in Google Indoor Streetview. Een variant van Google Maps waarmee je virtueel in gebouwen kunt rondwandelen.

Google heeft in november het onderdeel ‘global transit locations’ toegevoegd aan Google Indoor Streetview, waarmee je als reiziger belangrijke plekken tijdens je reis kunt bekijken. Voorbeelden zijn luchthavens, treinstations of zelfs... lees meer

Rik | 07-05-2014 17:20

Pagina's

schiphol%20smart%20parking