Locatie

Laatste actualiteiten

SCHIPHOL - Bestuurders van elektrische auto’s kunnen sinds kort ook hun voertuigen... lees meer

Schiphol Smart Parking promotiecode 2014. Schiphol heeft regelmatig kortingsacties maar hier bestaan geen... lees meer

Disclaimer

Parkeerprijzen verleent u toegang tot http://parkeerprijzen.nl (“de website”) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen ter informatie.

Parkeerprijzen behoudt zich daarbij het recht voor de inhoud aan te passen of te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte. 

Aansprakelijkheid

Parkeerprijzen spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. De inhoud van de website kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Parkeerprijzen. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden is Parkeerprijzen nimmer aansprakelijk.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Parkeerprijzen. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Parkeerprijzen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Deze disclaimer is opgesteld door mr. T. IJsenbrandt van TIJS advocatuur te Nijmegen (https://tijsadvocatuur.nl/). De inhoud van deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

schiphol%20smart%20parking