Locatie

Laatste actualiteiten

SCHIPHOL - Bestuurders van elektrische auto’s kunnen sinds kort ook hun voertuigen... lees meer

Schiphol Smart Parking promotiecode 2014. Schiphol heeft regelmatig kortingsacties maar hier bestaan geen... lees meer

Transavia handbagage

Transavia handbagage

Zoals vele maatschappijen gelden voor de handbagage bij Transavia ook specifieke eisen. Onder handbagage vallen alle zaken welke niet tijdens het inchecken voor de vlucht worden afgegeven en die je dus meeneemt het vliegtuig in. Hierbij moet onder andere worden gedacht aan bagage trollys en handtassen. Let erop dat voor bepaalde artikelen zoals bijvoorbeeld vloeistoffen algemene veiligheidsregels gelden, deze regels zijn terug te vinden op onze algemene handbagage pagina.

Handbagage Transavia

Omdat luchtvaarmaatschappijen naast de algemene veiligheidsregels voor handbagage vaak ook nog eigen handbagage regels hanteren hebben wij deze pagina met Transavia handbagage informatie voor je opgesteld. In tegenstelling tot andere luchtvaartmaatschappijen is het bij Transavia niet mogelijk business class te vliegen en gelden de onderstaande afmetingen voor alle reizigers.

Reisklasse Aantal en afmeting Gewicht
Economy Class

1 stuk 55 x 35 x 25 cm

totaal 10 kg

Toegestane accesoires

Naast bijvoorbeeld een handbagagekoffer is het bij Transavia niet toegestaan om accesoires zoals een handtas of aktetas mee te nemen als losse handbagage. Deze accesoires worden gezien als een apart stuk handbagage. Het is dus verstandig deze accesoires voor het inchecken in de handbagagekoffer te stoppen.

Transavia handbagage koffers

Om te helpen bij het kiezen van de juiste koffer voor je vlucht hebben wij een selectie gemaakt van handbagage koffers welke aan de eisen van Transavia voldoen. Mocht de gewenste koffer er niet bij zitten dan is een uitgebreidere selectie handbagage koffers te vinden op bagageonline.nl

Budget handbagage koffer [node:field_organisatie_landingspagina] Harde handbagage koffer [node:field_organisatie_landingspagina] Zachte handbagage koffer [node:field_organisatie_landingspagina]

Budget koffers

Harde koffers

Zachte koffers

Bagage vertraagd, beschadigd of kwijt

Helaas komt het nog steeds voor dat bagage later dan de passagier aankomt, beschadigd is bij aankomst of in sommige gevallen helemaal verdwijnt tijdens de reis. In een dergelijk geval moet je dit zo snel mogelijk een PIR-formulier (Property Irregularity Report) invullen en afgeven bij de luchtvaartmaatschappij. Vervolgens zijn er meerdere manieren om een vergoeding te krijgen voor de geleden schade, namelijk via je reisverzekering, luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie.

Heb je ook gedacht aan...

Voordat je op reis of vakantie gaat zijn er veel zaken die voorbereid moeten worden en waar aan moet denken. Hierbij in ieder geval een paar zaken die niet over het hoofd gezien moeten worden:

  • Heb je al een parkeerplaats gereserveerd? Het is veel goedkoper om op voorhand een plaats te reserveren. Kijk op onze vergelijkingspagina voor het complete overzicht.
  • Geldt er een visumplicht in mijn bestemmingsland? De Visumcentrale geeft je direct online andwoord op deze vraag.
  • Waar moet ik op letten i.v.m. mijn gezondheid en heb ik inentingen nodig? Op de website van de GGD is hier alles over terug te vinden.
  • Is het politiek stabiel in het land waar ik naartoe ga? Via de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is de meest actuele informatie omtrent de veiligheid in een land op te vragen. 
  • Heb ik al een reisverzekering en dekt deze alle voorgenomen activiteiten af? Op hoyhoy.nl zijn eenvoudig reisverzekeringen te vergelijken en kun je deze aanpassen op je voorgenomen activiteiten zoals wintersport en duiken.
schiphol%20smart%20parking