Luchthaven

Laatste nieuws

EINDHOVEN - De 66 parkeerplaatsen van HPM Onroerend Goed rond Eindhoven Airport mogen blijven. Het bedrijf... lees meer

Smart parking vanaf 1 november 2013 tot 1 april 2014 ongeacht de parkeerduur, zeker nooit duurder dan 99... lees meer

SCHIPHOL - De parkeerplaatsen Schiphol Smart Parking en Schiphol Park & Travel zijn sinds kort... lees meer

Parkeren Schiphol

Vergelijk hier de eigen parkeerplaats van Schiphol met de overige dienstverleners in de buurt van Schiphol. Wij tonen aan dat een scherpe prijs en goede kwaliteit prima samengaan.

Schiphol zelf

Alternatieven Schiphol

Parkeren Schiphol waarom via ParkeerPrijzen.nl?

 • lang parkeren Schiphol vanaf € 3.75 per dag
 • transparante vergelijking
 • parkeeraanbieders worden zowel door ons als de klant beoordeeld
 • uitgebreide selectiecriteria voor een optimale vergelijking
 • dienstverleners met een discutabele reputatie worden verwijderd van de site
 • Schiphol promotiecodes voor nog goedkoper parkeren bij Schiphol
 • zoeken, vergelijken en boeken!

Moet uw auto nog APK-gekeurd worden of bent u benieuwd welke kosten er verbonden zijn aan valet parking?

U vindt hier alle benodigde informatie om op een eenvoudige wijze de verschillen in dienstverlening van de parkeeraanbieders te vergelijken en u kiest voor de goedkoopste, de best gewaardeerde, de populairste of de parkeerplaats met de kortste transfertijd. Door de hoge mate van concurrentie kunt u tegenwoordig parkeren tegen acceptabele prijzen en het is vaak nog goedkoper dan met de Schiphol taxi of de trein. Parkeren bij schiphol kan ook voor een kortere periode. Wanneer u iemand komt halen of brengen dan kunt u altijd kiezen voor kort parkeren in de parkeergarage van Schiphol zelf. Vergelijk dus hier Schiphol parkeren!

Vergelijk Schiphol parkeren

Er zijn een viertal varianten:

 1. shuttle parking service Schiphol (lang parkeren bij Schiphol) vergelijk nu
 2. valet parking Schiphol (lang parkeren Schiphol) vergelijk nu
 3. visitors parking Schiphol (kort parkeren)
 4. parkeren en overnachten Schiphol (Park en Sleep Schiphol)

Aanvullend bieden diverse aanbieders nog extra dienstverlening aan:

 • gratis overdekt parkeren
 • reinigen en poetsen van uw voertuig
 • onderhoud / APK-keuring / schadeherstel
 • mogelijkheid om motor, camper of aanhangen te parkeren
 • camera beveiliging parkeerplaats
 • rolstoel vervoer
 • bloemetje bij terugkomst

1. Tarieven shuttle parking service Schiphol

U rijdt naar de parkeergarage waar u heeft geboekt en u parkeert zelf uw voertuig. Vanaf de parkeerplaats wordt u met een shuttlebus naar Schiphol gebracht en bij terugkomst op Schiphol wordt u middels een shuttlebus weer terug naar uw auto gebracht. Een erg voordelig en praktische optie voor lang parkeren Schiphol.

2. Prijzen Valet parking Schiphol (lang parkeren)

Valet parking is niet meer alleen voor de Rich and Famous! Voor een kleine vergoeding wordt uw auto van de vertrekhal naar de parkeerplaats gebracht. U hoeft geen rekening meer te houden met de tijd die het kost om uw auto te parkeren en ook het gesjouw met de bagage is verledentijd. Wat u ervoor moet doen. Reserveer bij een van de parkeeraanbieders en rij naar de vertrekhal van Schiphol. De chauffeur neemt uw auto in ontvangst en u kunt stressvrij op reis. Bij terugkomst op Schiphol staat uw auto bij de aankomsthal weer voor u klaar.

3. Parkeertarieven kort parkeren Schiphol parking (Visitors Parking)

Kort parkeren bij Schiphol kan het beste bij de Schiphol Visitors Parking. Deze parkeerplaats bevindt zich dicht bij de aankomst-/ vertrekhal en Schiphol Plaza. De parkeerplaats is geschikt voor het ophalen en wegbrengen van reizigers maar ook voor reizen korter dan 48 uur, u betaald € 4,- per uur tot het 24 uur tarief van € 29,50.

4. Parkeren en overnachten Schiphol (Park en sleep Schiphol, 1 hotel overnachting)

Op Schiphol overnachten in een hotel is de ideale oplossing voor reizigers die op minder ideale tijden vliegen. Vertrekt uw vlucht vroeg in de ochtend, bent u bang voor verkeersdrukte of komt u na middernacht aan? Wanneer u kiest voor Park en Sleep dan heeft u een goede nachtrust, geen stress voor mogelijke vertragingen en u kunt uw auto gedurende uw reis bij het hotel parkeren. De duur van het parkeren is in veel gevallen wel gelimiteerd tot 21 dagen. Overnachten Schiphol is dé oplossing voor een goed begin van uw vakantie.

Schiphol promotiecode

Zeer regelmatig kunnen wij onze klanten extra kortingen aanbieden in de vorm van een promotiecode. Deze code kan worden ingevoerd wanneer u reserveert. De toenemende concurrentie heeft er toe geleidt dat er voor u nog extra voordeel te halen valt. Met een Schiphol promotiecode kunt u dus nog goedkoper parkeren bij Schiphol, het aanbod aan Schiphol promotiecode 's is afhankelijk van wat de aanbieders beschikbaar stellen. Wanneer u de parkeerplaatsen vergelijkt dan zal worden aangegeven of er een aanvullende korting op van toepassing is.

Goedkoop parkeren Schiphol vergelijken

Goedkoop bij Schiphol parkeren kan tegenwoordig al voor minder dan € 3,75 per dag. Wij hebben voor u de drie parkeerplaatsen met de beste prijs kwaliteitverhouding op een rij gezet. Veel mensen staren zich blind op de meest voordelige aanbieder maar uit de reacties van onze bezoekers blijkt dat de parkeeraanbieders met een gemiddelde prijsstelling en Smart parking Schiphol (de eigen parkeerplaats van Schiphol) het best bevallen. Goedkoop parkeren Schiphol kan ook in stijl, Valet parking komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten maar steeds meer Nederlanders maken er gebruik van omdat het tijd bespaart en u minder hoeft te lopen met uw bagage. In veel gevallen is het niet eens zo heel veel duurder dan de Shuttle parking service. Of u nu kiest voor comfort, efficiëntie, aanvullende dienstverlening of gewoon het vertrouwde Smart parking Schiphol u kunt hier goedkoop parkeren Schiphol vergelijken

schiphol smart parking