Locatie

Laatste actualiteiten

SCHIPHOL - Bestuurders van elektrische auto’s kunnen sinds kort ook hun voertuigen... lees meer

Schiphol Smart Parking promotiecode 2014. Schiphol heeft regelmatig kortingsacties maar hier bestaan geen... lees meer

Parking Zaventem Airport

Vergelijk hier de eigen parkeerplaats van Zaventem met de overige dienstverleners in de buurt van Zaventem airport. Wij laten zien dat een scherpe prijs prima samengaat met een goede kwaliteit.

Zaventem zelf

Logo Zaventem Airport

Alternatieven Zaventem

Logos alternatieven Parking Zaventem

Parkeren bij Zaventem waarom via ParkeerPrijzen?


  • parkeren vanaf €3,75 per dag
  • uitgebreide selectiecriteria voor een optimale vergelijking
  • dienstverleners met een discutabele reputatie worden verwijderd van de site
  • zoeken, vergelijken en boeken!

Vliegt u vanaf Zaventem Airport naar uw bestemming in het buitenland? Dat is niet heel vreemd, want Zaventem Airport is de grootste internationale luchthaven van België.

Rondom Brussels Airport, oftewel Zaventem, heeft u de keuze uit diverse parkeermogelijkheden. Parking Zaventem heeft totaal 12.000 parkeerplaatsen. Hiervan bevinden zich 10.800 parkeerplaatsen op wandelafstand van de terminal. In het parkeeraanbod worden verschillende producten aangeboden waar klanten gebruik van kunnen maken.

Parking Zaventem wordt in 2 opties onderverdeeld:

1. Parkings op wandelafstand

2. Afstandsparkings met gratis shuttle dienst


Parking Zaventem


Rondom Brussels Airport, oftewel Zaventem, heeft u de keuze uit diverse parkeermogelijkheden. Parking Zaventem heeft totaal 12.000 parkeerplaatsen. Hiervan bevinden zich 10.800 parkeerplaatsen op wandelafstand van de terminal. In het parkeeraanbod worden verschillende producten aangeboden waar klanten gebruik van kunnen maken. Parking Zaventem wordt in 2 opties onderverdeeld:
 
1. Parkings op wandelafstand
2. Afstandsparkings met gratis shuttle dienst

Parkings op wandelafstand


Op maximaal 6 minuten loopafstand van de terminal biedt Zaventem diverse parkeermogelijkheden. Dit kan korter dan een 1 uur zijn, maar het is ook mogelijk om voor 1 week of een weekend de auto te parkeren op loopafstand van Zaventem.
 
Express
Express is uitstekend geschikt voor mensen die kort willen parkeren. Binnen 6 minuten bent u bij de terminal. Deze parkeermogelijkheid is een uitstekende optie voor passagiers die korter dan 1 uur op Zaventem willen verblijven. Express heeft totaal 80 parkeerplaatsen. Ideaal voor het in- en uitladen van bagage en het wegbrengen en/of ophalen van passagiers.
 
Front Parking Fast Zone
Een andere manier van kort parkeren is de Front Parking Fast Zone. Deze parkeermogelijkheid is aan te bevelen voor passagiers die 1 tot 5 dagen weg zijn. Er zijn 166 parkeerplaatsen. De loopafstand tot de terminal bedraagt slechts 1 minuut.
 
Front Parking
Front Parking is eveneens geschikt voor mensen die voor 1 tot 5 dagen parkeermogelijkheid zoeken. Er zijn 2.488 parkeerplaatsen waar een keuze uit kan worden gemaakt. De afstand tot de terminal bedraagt slechts 3 minuten.
 
Economy Parking
Op 4 minuten loopafstand van de terminal ligt Economy Parking. Deze parkeermogelijkheid wordt aanbevolen voor reizigers die voor 1 tot maximaal 7 dagen een parkeerplek zoeken. Er zijn 3.172 parkeerplaatsen bij Economy Parking.
 
Holiday Parking + Reservation Zone
Voor elke passagier die langer dan 6 dagen naar het buitenland gaat, is Holiday Parking + Reservation uitstekend geschikt. De afstand tot de terminal is 6 minuten. Er is keuze uit totaal 2.400 parkeerplaatsen. Online reserveren is mogelijk.
Lock Parking
Een andere optie voor wat langer parkeren bij Zaventem is Lock Parking. Deze parkeermogelijkheid ligt op 4 minuten lopen van de terminal en biedt plek aan 1.250 parkeerplaatsen. Online reserveren is mogelijk. Een meerwaarde is de brand- en diefstalverzekering.
VIP Premium
VIP Premium is de beste parkeeroptie. De parkeermogelijkheid is gelegen in de terminal. Online reserveren is mogelijk. Er is een brand- en diefstalverzekering en er kan gebruik worden gemaakt van de valetservice. Het aantal parkeerplaatsen bedraagt 354. Optioneel is de betalende carwash service.

Afstandsparking met gratis shuttledienst


Voor langparkeren op Zaventem, kan er het beste een keuze worden gemaakt voor afstandsparking met de gratis shuttledienst. Een oplossing op maat voor passagiers die gedurende een lange tijd naar het buitenland gaan.
Discountparking
Dit is een openluchtparking met plaats voor ongeveer 600 auto's. Het verplaatsen van en naar de luchthaven is gratis en is bovendien 24 uur per dag mogelijk. Tussen 5:30 uur en 23:00 kan er gebruik worden gemaakt van de Lijn bussen. 's Nachts rijdt er elke 15 minuten een shuttledienst. Een parkeerplek vooraf reserveren is een verstandige keuze.
Car Hotel
Car Hotel is een uiterst efficiënte en veilige parkeeroplossing. De parking is gelegen aan de andere kant van de luchthaven. Een shuttlebus brengt passagiers om de 15 minuten van deze zijde van Zaventem naar de passagiersterminal. Een parkeerplek dient 48 uur voor aankomst gereserveerd te zijn.
 
Vooraf reserveren
Parking Zaventem biedt dus diverse parkeermogelijkheden. Het is altijd verstandig de verschillende parkeerplekken en prijzen met elkaar te vergelijken. Vooraf reserveren is tevens een slimme optie. Het bespaart vaak geld en bovendien bent u verzekerd van een parkeerplek voordat u het vliegtuig instapt.

Car Hotel